Tupperware Belgium kiest voor SQUARE

Tupperware is al meer dan 50 jaar marktleider, dankzij het enthousiasme en professionalisme van het verkoopsteam en de kwaliteit van de producten.   Elk detail telt bij het ontwerp: de keuze van de materialen, de kleuren,  de technologische innovaties, de verpakking, de service.  De noden van de consument staan centraal: zal het dagelijks leven van de klant erdoor verbeteren, is het product gebruiksvriendelijk?

Ook in het productieproces wordt grote aandacht besteed aan de kwaliteit, qua keuze van grondstoffen, onderhoud van de gietvormen, ... Tot het product de machine verlaat is er continu kwaliteitscontrole. De arbeiders zijn hiervoor speciaal opgeleid.   En hier komt SQUARE kijken: om de kennis en opleiding van alle medewerkers te beheren en verzekeren is een systeem nodig wat een duidelijk overzicht biedt van de opleidingsnoden, en tevens de mogelijkheid biedt om opleidingen te plannen, te registreren en te evalueren.   De opleidingssoftware van SQUARE werd uitgekozen om deze belangrijke rol te vervullen.

nieuws

Tupperware Belgium kiest voor SQUARE

Tupperware Belgium heeft voor SQUARE gekozen om de opleidingen van hun medewerkers te beheren, plannen en registreren.

 

Kraft foods kiest SQUARE voor milieu en veiligheid

Kraft Foods kiest voor SQUARE om de milieu- en veiligheidsadministratie van de diverse vestigingen in België te beheren.

 

NIKE EMEA Logistics kiest voor SQUARE!

Het logistieke centrum van NIKE te Laakdal kiest voor SQUARE om zowel arbeidsveiligheid als milieu te beheren.

 

bekijk archief